2010-07-16 16:32:08• hírek • Szatmár.ro

Könnyű ellenfelet kapott a VSK

Kisorsolták a Román Kupa első fordulójának a párosításait, a Szatmárnémeti VSK az első mérkőzésen hazai pályán fogadja szeptember 21-én. Ekkor az ellenfél a Nagyváradi CSM lesz, a visszavágó mérkőzésre pedig négy nappal később, 25-én kerül sor a Kőrös partján.

A harcot megnyerő csapat a negyeddöntőben a Bukaresti Olimpia-Alexandriai Teleorman meccs győztesével kerül össze, a négyes döntőbe való jutásért.

A Román Kosárlabda Szövetség nyilvánosságra hozta a soron következő bajnokság programját is. Ebből kiderül: a tavalyihoz hasonlóan két, földrajzi szempontok szerint kialakított csoportban folyik majd a harc, és az első négy-négy csapat jut be a bajnokság rájátszási szakaszába.

A VSK a csak hét csapatot számláló észak-nyugati csoportba kapott besorolást, rajtuk kívül az Aradi BC ICIM, a Nagyváradi CSM, a Gyulafehérvári CSU, a Temesvári BC Danzio, a Sepsiszentgyörgyi LMK Sepsi BC és a Kolozsvári U szerepel ebben a csoportban. A tervek szerint a pontvadászat október 2-án fog kezdődni, a szatmáriak számára egyből pihenőnappal, majd a második fordulóban a Temesvár lesz az ellenfél.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: